Facebook hesabını tamamen silmek veya dondurmak

| 27 Mart 2012 |




Facebook hesabınızı çeşitli nedenlerden ötürü silmek istiyorsanız;

Facebook sayfasına normal girişimi yapalım ve takip eden linki adres barına yapıştıralım ;

https://www.facebook.com/help/contact.php?show_form=delete_account



Burada size hesabın şifresi ve güvenlik metni gelecek bunları dolduruyoruz.

Kalıcı olarak silmek artık tüm dosya, resim ve yazılarınıza geri dönüşü olmaksızın erişemeyeceğiniz almanına gelmekte eğer tereddütünüz varsa bir süre için hesabı dondurmak daha mantıklı olacaktır. Geri dönmeyi düşündüğünde bırakılan tüm bilgilere tekrar erişilebilir ve kalınan yerden devam edilebilir. Yani bu bilgiler sunucudan tamamen silinmiyor ve saklanıyor.

Eğer mevcut hesabınızı bir süre dondurmak isterseniz ;

  • Eğer facebok hesabımıza giriş yapmadıysak yapalım ve
  • https://www.facebook.com/settings?tab=security
  • üzerinden hesabı dondur linkini tıklayalım.

Dondurma işleminin neden yapıldığı konusunda bir istatiksel sayfa gelecek bunlarıda dolduruyoruz. İsterseniz e-posta alımı durdurmayı tiklemediğimiz sürece e-posta alımlarına devam edebiliyoruz.



Kategori: İp Uçları

Bora M. Deniz ()

Teknoloji, internet, ve bilişim gibi konularda paylaşımlarım ve yazılarımla 2011 den beri teknorapor.com dayım. Sosyal medya da yararlı bulduğunuz yazılarımı paylaşmanız dileklerimle... The author shares and writings IT, internet and technology news blog offering

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir